L'Associació Juvenil S'Horabaixa en col·laboració amb d'altres entitats i serveis dintre del marc de la Comissió de la Dona del Pla de Desenvolupament Comunitàri (PLADECO) de La Salut - Sant Joan de Llefià presenta el Cicle la Violència dels Sentits.

"La violència dels sentits és la proposta de la comissió de dones pel període de gener - juny de 2007. Es tracta d'un cicle temàtic que té com a objecte el món dels sentits i que ens convida a reflexionar a través de diferents llenguatges - cinema, literatura, art- sobre les modulacions del sentir a les societats contemporànies. De la mà de David Lynch, Pedro Almodòvar, Isabel Coixet i altres autors reflexionarem sobre la intensitat amb que sentim el món que ens envolta i les relacions que vivim, sobre la intensitat amb que la societat modela aquest sentir per ajustar-lo a les possibilitats previstes i als cànons establerts... sobre la insubstituïbilitat del subjectes en el món d'avui"

Aquest cicle està dividit en tres parts temàtiques relacionades amb els sentits: el mirar, l'escoltar i el tacte. Les dates de tot el cicle les trobareu en entrades al blog posteriors, com també en el calendari.

Des de l'Associació Juvenil S'Horabaixa us animem a participar en aquest cicle, a compartir les nostres experiències i sobretot, a poder fer un exercici per tal de comprendre com ens mirem, escoltem o toquem, i la violència que això ens produeix.