La Companyia Teatral S'Horabaixa i el Grup de Teatre Somnis, així com d'altres grups de teatre amateur de la ciutat i rodalies participen dels actes que la Unió Sindical de CCOO del Barcelonès organitza amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Aquest acte es realitzarà el dia 7 de març a partir de les 13.00 h. a la sala d'actes de l'Hospital Universitari Germans Trias i PujolCan Ruti (+ info).
La Companyia Teatral S'Horabaixa estarà representada per dos de les seves components que protagonitzaran un monòleg (millor dit, "biòleg") en clau d'humor al voltant dels problemes quotidians de les dones, a l'hora també de fer una crítica a com la societat actual discrimina per qüestions de gènere.
Pel que fa al Grup Teatral Somnis, dos dels seus components protagonitzaran l'squetch Tango, on mitjançant la música i la dansa critiquen la violència de gènere vers les dones.

D'altra banda us informem que la Regidoria de la Dona de Badalona organitzarà com cada any tot un seguit d'actes en conmemoració d'aquesta diada tant especial. A més, també us recomanem un passeig per RàdioPaca, una ràdio lliure i feminista que retransmet per Internet.