Després de l’èxit aconseguit en la seva primera edició, Badalona acull el cicle Tardes de teatre al Blas Infante, una iniciativa que neix amb l’objectiu d’enriquir l’oferta cultural de la zona sud de la ciutat i dinamitzar a ritme de teatre el Blas Infante. El projecte està organitzat per les entitats del barri de Llefià i Sant Roc i té el ferm suport de l’Ajuntament de Badalona.

Del pròxim 13 de gener fins al 24 de febrer, sis companyies teatrals de la ciutat es donaran cita cada diumenge a partir de les 18.30 h. al teatre del carrer Andrés Segovia. L’oferta és d’allò més variada i promet superar els resultats de la darrera edició. Es pot trobar tota la programació i informació relativa a la mostra a http://teatreblasinfante.blogspot.com .

Sobre l’organització
L’organització i gestió corre a càrrec de l'Associació Juvenil Projecte 9,l'Associació Juvenil S’Horabaixa, la Fundació Ateneu Sant Roc i les companyies teatrals Magicempenta, Sol i Lluna i Somnis. Totes elles estan estretament lligades a l’impuls d’iniciatives culturals dins de la ciutat de Badalona.


Com arribar Teatre Blas Infante
C/ Andrés Segovia, s/n (cantonada Carretera Antiga de València) - Badalona

Metro: LÍNIA 2 Artigues | Sant Adrià o LÍNIA 2 Sant Roc
Tramvia: TRAMBESOS LÍNIA T5 Sant Roc
Autobús: BD3, BD4, B16, B22, B23, B24, B25, B26, B30, B31