Aquest any tornem a celebrar la diada de Sant Jordi a La Salut, més concretament a la Plaça Antonio Machado, el dia 23 d'abril a partir de les 17 hores.

Frederic i Martina són els personatges shorabaixeros que animaran la festa que hi haurà per celebrar la Diada. Martina, una rodamòn, arribarà al barri de La Salut aquell mateix dia, i es trobarà amb en Frederic, un antic rodamòn que li explicarà a la Martina que és tota aquella disbauxa.

Una festa amb forma de gimkana amb tallers de dibuixos, badges, punts de llibre, proves de tirar llaunes o una parada de llibres interculturals.

Una vegada acabada la gimkana, Frederic i Martina explicaràn amb un contacontes les seves mil i una històries aprofitant les coses que han obtingut durant la gimkana i donaràn pas a l'entrega de premis als participant
s abans del final de festa titellaire amb la Companyia L'Estenedor Teatre presentant el seu espectacle Les Facècies.

La festa està organitzada per la Comissió Impulsora de La Salut - Consell d'Entitats de La Salut, el Projecte Celebracions de la Serra d'en Mena i hi participaran les entitats Fundació Privada La Salut Alta, Amics de La Salut, la Biblioteca Xavier Soto, La Capella de Sant Joan Baptista, Boliviamanta, Connex, Grup de Dones Verge de La Salut, Vocalia de Dones de l'AVV de La Salut Alta, Dones en moviment, les AMPA de La Salut i Llefià, el projecte Dones Acollidores, el PLADECO i les educadores i educadors de l'EBASP de La Salut.