Rebem aquesta noticia de l'Associació Juvenil Projecte9:


Teatre Zorrilla de Badalona, 25 de març, 17.30 h.
La Gala del 2on Certamen de Monòlegs de Badalona ja és aquí!

Entrades ja a la venda.

Hi participaran els 5 millors monologuistes que han superat un casting amb més de 50 participants provinents de tots els punts de l’Estat La gran gala final comptarà amb l’actuació de Dani Pérez, l’artista convidat del concurs. La ciutat del bàsquet es prepara per ser ara ciutat dels monòlegs. El proper diumenge 25 de març, a les 18:30 hores, el Teatre Zorrilla de Badalona acollirà el 2on Certamen de Monòlegs de Badalona. Després d’una primera edició carregada d’èxits, tant patrocinadors com organismes col•laboradors han renovat enguany les seves confiances en el Certamen. És per aquest motiu que els organitzadors, l’Associació Juvenil Projecte 9, compten amb més i millors mitjans per produir un projecte inèdit fins ara a la ciutat.
Després d’un intens càsting on més de 50 persones van presentar el seu monòleg propi, el 2on Certamen de Monòlegs de Badalona compta amb cinc grans còmics que competiran entre ells la tarda del 25 per fer-se amb el primer lloc del concurs. El guanyador serà considerat el millor monologuista de Badalona emportant-se a més un xec de 1.000 € per gentilesa de Barnarock Produccions. D’aquesta manera, el segon classificat guanyarà 300 € i el tercer, 150 €.
La mecànica del concurs és ben senzilla. Un jurat format per personalitats del món del teatre i Badalona (Rudy Fernández, Caterina Mieres, Dani Pérez i Anna Moliner) escolliran els 3 millors monologuistes. Finalment serà el públic qui votarà al millor concursant amb unes butlletes que es lliuraran a l’inici de la gala. A més a més la gala estarà amenitzada per diferents actuacions entre les quals destaca la de Dani Pérez, l’artista convidat del certamen. El guanyador de la tercera edició de El Club de la Comedia farà una breu actuació del seu monòleg “Pájaros en la Cabeza”, espectacle que actualment interpreta a La Fragua de Cornellà. La banda sonora de la tarda la posarà Efectos Secundarios, un grup que ja compta amb un gran número de seguidors. Tanmateix els organitzadors han pensat en fer partícip al públic assistent d’una forma molt especial. Un altre dels objectius de la gala del Certamen és integrar i involucrar al màxim nombre possible de joves en la producció i realització de l’espectacle, una de les senyes identitàries de Projecte 9. És per aquest motiu que destaca la presència de Rudy Fernández (millor jugador jove d’Europa del 2006), Efectos Secundarios (joves i badalonins) i Anna Moliner (guanyadora del Premi Gran Via com a millor actriu revelació), així com una exposició d’obres d’art de joves badalonins al hall del Teatre.
Les entrades es troben ja a la venda a les taquilles del teatre i tindran un preu de 10 €. El Certamen compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Badalona, el Teatre Zorrilla, la Xarxa de Casals Vadejoves i Televisió de Badalona, mitjà que cobreix i retransmet l’acte juntament amb la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. Així mateix, els patrocinadors d’aquest any són Barnarock Produccions, Diagonal Mar, Caja Madrid i el bar musical Sarau."


Anims i que continueu aquest 2on Certamen de Monòlegs de Badalona continuï amb l'èxit del primer! Molta merda!