A la Companyia Teatral S'Horabaixa avui estem d'enhorabona per dos motius. Per una banda, i com a companyia teatral de la ciutat de Badalona, estem contents de la tasca que fan des dels Amics del Teatre Zorrilla de Badalona per dinamitzar el teatre a la ciutat i potenciar-ho amb iniciatives com els premis Guineuetes.
I per una altre banda, relacionada amb l'anterior: dues de les obres que son candidates a emportar-se la Guineueta d'aquest 2007 hem pogut participar com actrius i actors: l'obra August D del Grup de Teatre de Dones de Badalona i l'obra dels Grups de Teatre Amateur de Badalona La Cuina.
Des d'aquí volem felicitar als dos directors teatrals de les obres, al Paco Escudero i en Xavier Ricart respectivament (aquest últim per tres, ja que tres són les obres que dirigeix i que estan nominades), així com a la resta de candidats.
Amb enveja sana, esperem el resultat que es donarà el dia de la Gala, el proper dia 26 de març a les 21.30 h al Teatre Zorrilla, i també amb ganes de seguir treballant de cara a que en la propera edició de les Guineuetes una obra de creació i producció pròpia de la Companyia Teatral S'Horabaixa sigui candidata.

[Aquí trobareu la noticia publicada a Vilaweb Badalona amb la resta de candidatures]