Visions és una obra de creació pròpia de la Companyia Teatral S'Horabaixa en que inspirant-se en l'essència dels set pecats capitals ("Luxuria, Gula, Avaritia, Acedia, Ira, Invidia et Superbia") els hi donen una lectura pròpia, actualitzant-los per adaptar-los a la nostra realitat social. A l'obra, moderna i contemporània, es conjuguen diferents tipus de llenguatges artístics com el teatre negre o la dansa contemporània, que junt amb les imatges de l'audiovisual i la música faran que es creï un vincle entre espectador i espectacle.

Visions vol realitzar una mirada crítica al nostre entorn, a aquesta realitat que tenim tan propera però que de vegades la sentim molt lluny, donat que en el nostre procés d’aprenentatge hem après a insensibilitzar-nos quan la tenim davant per poder sobreviure.

Els mitjans de comunicació ens envaeixen amb constants imatges i paraules per informar-nos del que passa al nostre món, al nostre voltant. Ells ens ofereixen una finestra que nosaltres podem obrir o tancar segons les nostres conveniències i necessitats personals.

Nosaltres sentim la necessitat de mostrar la por, la fluixesa, el desig, la ràbia, la incomprensió, la tristor, la monotonia, l’ànsia, la deixadesa i la incredulitat que ens envolta, la indeferècia del costum, el vici del quotidià, que precisament per conegut, ja no té la capacitat de capgirar el nostre cor.